Borgvardt Ure.
Logo, SoMe & markedsførings-
materiale.

Udarbejdet af C-PORTFOLIO. Freelance grafiker fra Esbjerg. Klar på opgaver. Store som små. Kontakt mig her.

Borgvardt Ure ejes af Lennart Borgvardt. En ung iværksætter med passion for ure, godt håndværk og dansk design. Alle ure hos Borgvardt Ure er limited edition, designet eksklusivt af Lennart til Borgvardt Ure.


C-PORTFOLIO har været med siden begyndelsen, hvor Lennart kontaktede mig for udkast og udarbejdelse af logo til virksomheden. Senere har samarbejdet fortsat, hvor der bl.a. er lavet grafiske til ure, markedsføringsmateriale både print og web, fritlægninger af produktbilleder, retouchering, skilte m.m.


Borgvardt Ure har nu produceret 5 limited edition modeller og der er flere på vej! Urene er minimalistiske og i rigtig god kvalitet. Tjek ham ud!


BESTIL DIT BORGVARDT UR HER: BORGVARDT-UR.DK

Borgvardt Ure - design af logo Borgvardt Ure - design af grafik til hjemmeside + redigering af produktbilleder Borgvardt Ure - video og grafik til Black Friday Borgvardt Ure - Grafik til sociale medier Borgvardt Ure - Grafik til sociale medier Borgvardt Ure - design af flyer Borgvardt Ure - design af flyer Borgvardt Ure - design af logo B Borgvardt Ure - design af artwork til ure Borgvardt Ure - design af skilte
Få et uforpligtende tilbud på din grafiske opgave. SEND FORESPØRGSEL
C-PORTFOLIO - Dribbble

Følg mit grafiske arbejde på Dribbble

dribbble.com/caspergj