Hello!
Om C-PORTFOLIO.
Og manden bag.

Freelance grafiker fra Esbjerg. Klar på opgaver. Store som små. Kontakt mig her.

Manden bag C-PORTFOLIO - Casper Geipel Jensen

Bag navnet C-PORTFOLIO finder du Casper Geipel Jensen. Uddannet mediegrafiker fra HANSENBERG med sølvmedalje. Navnet C-PORTFOLIO stammer fra min online portfolio i forbindelse med min svendeprøve, men danner nu rammen om min digitale legeplads og freelancevirksomhed.

Jeg arbejder til dagligt som grafiker hos virksomheden Langhoff Promotion. Ved siden af driver jeg C-PORTFOLIO, hvor jeg løser grafiske opgaver for mindre virksomheder, start ups og private til rimelige priser. At have et fuldtidsarbejde ved siden af C-PORTFOLIO gør, at mine freelancetimer oftest ligger "off office hours" og i weekenden. Jeg laver alt fra grafisk til sociale medier, til trykmateriale og hjemmesider.

Vil du se lidt af mit arbejde? Så tjek min online portfolio hvor du kan se alt fra logo designs, SoMe grafik, videoer og hjemmesider, som jeg har lavet.

Vil du vide lidt mere om hvad mine kunder siger om mig og mit arbejde? Så gå til "Kontakt", hvor der ligger et par udtalelser.

Se min portfolio

Lidt om priser. Og kunder.

C-PORTFOLIO er en enkeltmandsvirksomhed med begrænsede udgifter. En lille virksomhed drevet af passion for at udvikle lækkert, værdifuldt og effektivt grafisk design til private og virksomheder. Store og små. Så selvom jeg til dagligt arbejder med de største danske brands, så skal prissætningen på C-PORTFOLIO være for alle.

Min timepris for ad hoc opgaver er 650,- afregnet pr. påbegyndt halve time. Det er udgangspunktet.

Der er mulighed for at opnå en bedre pris ved længerevarende samarbejder. Samarbejder, hvor jeg lærer dit brand, og din stil at kende.

Det giver flere fordele:

• Du betaler en lavere pris pr. time.
• Jeg kan eksekvere kreative opgaver hurtigere, da jeg kender din virksomhed, det giver endnu lavere priser.
• Vi får et godt og effektivt samarbejde, hvor vi kan skabe værdifuldt materiale uden unødvendig kommunikation frem og tilbage.

Win/win/win.

Send mig en mail på casper@c-portfolio.dk og lad os tale om mulighederne. Se også min portfolio, som er et uddrag af mit arbejde, samt udtalelser fra tidligere og nuværende kunder på "Kontakt" siden.

Mediegrafikeruddannelsen.

Jeg er uddannet mediegrafiker fra HANSENBERG i Kolding. En 4-årig uddannelse med 1 års grundforløb, og 3 år som elev. I løbet af de 3 år er man tilbage på skolebænken til hovedforløb, samt relevante specialefag. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve, som skal afdække de 4 kernefagligheder, som er grundstammen af mediegrafikeruddannelsen: Grafisk produktion og workflow, grafik- og billedbehandling, typografi og ombrydning og grafisk design.

Jeg blev uddannet i sommeren 2016 med et 12-tal og en sølvmedalje. Læs mere om medaljen her: grakom.dk/medaljer-til-aarets-talenter/

C-PORTFOLIO har en del organisk trafik på søgningen mediegrafiker og mediegrafiker svendeprøve. Derfor har jeg valgt at inkludere det her afsnit. Mange er sikkert kommende mediegrafikere, som søger inspiration til svendeprøven. Hvis I kan bruge min opgave som inspiration, så er I meget velkommen til det. I er også velkommmen til at smide mig en mail på casper@c-portfolio.dk, hvis I vil have inputs til Jeres egen opgave.

Hvad er en mediegrafiker?

En mediegrafiker er din grafiske håndværker. Personen, som kan tage din opgave fra start til slut med proces og workflow i mente. Mediegrafikeruddannelsen er som udgangspunkt ikke skabt for at skabe kreative grafikere. Den er skabt for at skabe solide håndværkere, som kender deres programmer, og kan arbejde effektivt i et optimalt workflow - både til digitale og trykte medier.

Med det sagt, så er de fleste mediegrafikere drevet af deres kreavitet - inklusiv mig selv. Passionen for at skabe noget grafisk, som kan formidle og kommunikere et budskab for en målgruppe. Det er netop det, der har fået mig til at starte C-PORTFOLIO.

hansenberg.dk skriver sådan her om mediegrafikeruddannelsen:
"Din kreative karriere begynder her. Som mediegrafiker har du stor teknisk forståelse, og din kreative gnist gør det til en leg at planlægge, gennemføre og kontrollere mediegrafiske produktioner fra idé til færdigt produkt.

Selv om det meste arbejde foregår ved computeren, venter nye spændende opgaver hver dag. Nogle opgaver er fx billedbehandling, fremstilling af grafik, illustrationer, tekst og typografi samt layout af materiale til udgivelse på trykte og digitale medier."


Har du spørgsmål til mediegrafikeruddannelsen? Send mig en mail på casper@c-portfolio.dk

Få et uforpligtende tilbud på din grafiske opgave. SEND FORESPØRGSEL
C-PORTFOLIO - Dribbble

Følg mit grafiske arbejde på Dribbble

dribbble.com/caspergj