Hjemmeside for Frisør Cassiopeia.
Design. Kodning. Wordpress CMS.

Udarbejdet af C-PORTFOLIO. Freelance grafiker fra Esbjerg. Klar på opgaver. Store som små. Kontakt mig her.

Frisør Cassiopeia kontaktede mig, for at få lavet en ny hjemmeside til frisørsalonen i Vejle. Salonen har eksisteret i 20 år, men havde en one-page hjemmeside uden yderligere information end kontaktoplysninger.


Den nye hjemmeside skal fremhæve Cassiopeias kvaliteter med dygtige frisør og en populær salon, samt have tydelige information om Cassiopeias historie, hvor man finder salonen og tydelige call to actions til bestilling af tid.


Gode billeder i sort/hvid er med til at understrege den moderne, minimalistiske og kvalitetsbevidste stil, mens tydelige call to actions skal være med til at få endnu mere bestillinger til salonen.


Hjemmesiden er responsiv, opbygget i Wordpress og SEO optimeret for flere bestillinger fra Vejleområdet.


Winnie Bach Skyum, Frisør Cassiopeia:

"Jeg har en frisørsalon i Vejle og har haft den i over 20 år. Da jeg skulle have lavet en hjemmeside valgte jeg at få Casper til at hjælpe mig. Han var meget lyttende til mine ønsker og bidrog med gode råd undervejs. Han var god til at følge op og informere under hele forløbet.

Jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om at han forstod hvad mine ønsker var og da hjemmesiden var færdig præsenterede han den for mig og sammen gik vi alle detaljer igennem.

Han tog imod ris/ros samt justerede de ting der skulle. Han har også kontaktet mig efter den har "været i luften" et par måneder og forhørt sig om alt var ok ...OG DET ER DET... "


SE WEBSITE HER

Responsiv hjemmeside Cassiopeia - desktop Responsiv hjemmeside Cassiopeia - hjemmeside Responsiv hjemmeside Cassiopeia - tablet
Få et uforpligtende tilbud på din grafiske opgave. SEND FORESPØRGSEL
C-PORTFOLIO - Dribbble

Følg mit grafiske arbejde på Dribbble

dribbble.com/caspergj