Kragelund-Forsamlingshus.
Logo, webdesign og hjemmeside.

Udarbejdet af C-PORTFOLIO. Freelance grafiker fra Esbjerg. Klar på opgaver. Store som små. Kontakt mig her.

Kragelund Forsamlingshus ønskede at få opdateret deres hjemmeside med et moderne design og på en opdateret platform, så de ikke længere var afhængig af deres webmaster. Dertil ønskede de at få udarbejdet et logo, som kunne bruges på online platforme og til print på f.eks. t-shirts.

Mange af sitets tidligere funktioner ønskede overført på den nye hjemmeside. Det værende et bookingsystem til leje af forsamlingshuset, registrering og tilmeld af nye medlemmer i foreningen og forsamlingshuset, et eBillet system til køb af billetter til forsamlingshusets arrangementer.

Jeg har udarbejdet et nyt logo med stregtegningen af forsamlingshuset i forkus. Samtidig er der blevet udviklet en ny farvepalette til logoet og webdesignet. Det gamle design har fået en overhaling med et nyt og moderne responsivt design opbygget i Wordpress. Der er lavet videoguidelines til backend, så webmasters kan navigerer og ændre hjemmesiden.

Se hjemmesiden på kragelund-forsamlingshus.dk

Redesign af webdesign - gammelt design Nyt logo til Kragelund Forsamlingshus Redesign af Kragelund Forsamlingshus's hjemmeside Redesign af Kragelund Forsamlingshus's hjemmeside Redesign af Kragelund Forsamlingshus's hjemmeside Redesign af Kragelund Forsamlingshus's hjemmeside
Få et uforpligtende tilbud på din grafiske opgave. SEND FORESPØRGSEL
C-PORTFOLIO - Dribbble

Følg mit grafiske arbejde på Dribbble

dribbble.com/caspergj