Logo Protein-Snacks.dk

23/07/2017

Nyt Wordpress site: Protein-Snacks.dk

Tid til en lille update. En update på et projekt, som jeg har startet med min gode ven Jesper Dolleris. Projektet hedder Protein-Snacks.dk. Som navnet antyder, så er det et website, som samler gode produkter og tilbud på en række protein snacks fra de populære online webshop som Bodylab.dk, MyProtein.dk, LinusPro.dk m.f. Websitet indeholder desuden en lang række proteinopskrifter, anmeldelser af proteinprodukter og generelt tips og tricks til, hvilke protein snacks man skal købe – og hvilke man skal holde sig fra.


Læs f.eks. vores PROTEINBAR – VALUE FOR MONEY! FÅ MEST PROTEIN FOR DINE PENGE” artikel, som sammenligner 25 forskellige proteinbarer og giver dig svaret på, hvor du får mest for dine penge.


Eller prøv en af vores lækre proteinopskrifter, f.eks. Proteinis med chokoladesmag eller Protein Chokolademilkshake med peanutbutter.


Ops. Det var et sidespring. Men vi er stolte af indholdet, så du altså tjekke det ud!


Men hvorfor laver jeg et indlæg på C-PORTFOLIO om den nye side? Jo, ser du. C-PORTFOLIO har naturligvis en finger med i spillet. Logo, den visuelle linje, grafikken og websitet er nemlig udarbejdet af C-PORTFOLIO.


Websitet er lavet i Wordpress og WooCommerce. Websitet er et såkaldt affiliate website, hvor vi igennem godt indhold, håber at kunne hjælpe vores samarbejdspartnere til flere salg på deres websites. Det betyder i praksis, at hvis du klikker på et Bodylab link igennem Protein-Snacks.dk og bestiller dine proteinbarer, så går der en lille skilling fra Bodylabs lomme og til os – som et lille tak for hjælpen.


Vi håber, at du vil besøge Protein-Snacks.dk og blive inspireret til dit næste køb af proteinprodukter eller benytte én af vores mange opskrifter på lækre protein snacks.Og nu hvor du er på C-PORTFOLIO, så tjek da også lige logo, det grafiske arbejde og Wordpress-sitet ;-)

Webdesign af Protein-Snacks.dk
Få et uforpligtende tilbud på din grafiske opgave. SEND FORESPØRGSEL
C-PORTFOLIO - Dribbble

Følg mit grafiske arbejde på Dribbble

dribbble.com/caspergj